Війна
24 жовтня 2017
На Донбасі за вихідні зафіксовано понад 200 вибухів, - ОБСЄ
Опубліковано сьогодні на сайті ОБСЄ
news-image

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляє, що на вихідних зафіксувала понад 200 вибухів у Донецькій і Луганській областях. 

Інформує «Є!», з посиланянм на УНІАН.

Про це повідомляє СММ у своєму звіті за вихідні, опублікованому сьогодні на сайті ОБСЄ. 

«У Донецькій області у період з вечора 20 жовтня до вечора 21 жовтня Спеціальна моніторингова місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітнім періодом. Однак, кількість зафіксованих вибухів була аналогічною - близько 75. Із вечора 21 жовтня до вечора 22 жовтня СММ задокументувала збільшення порушень режиму припинення вогню, включаючи більше вибухів (близько 90)», - йдеться у звіті.
«У Луганській області у період з вечора 20 жовтня до вечора 21 жовтня Спеціальна моніторингова місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню, включаючи близько 40 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (17 вибухів). Місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню у період з вечора 21 жовтня до вечора 22 жовтня, включаючи чотири вибухи, якщо порівнювати з попередніми 24 годинами», - додали в місії.
Читайте також: «Київводоканал» за мільйон купив у мешканця ОРДЛО сіль по 85 гривень за кіло