Резонанс
27 жовтня 2017
У тілі Мосійчука досі знаходяться осколки вибухівки
Мосійчук сидить в апаратах Ілізарова, призначених для того, щоб зрослися кістки.
news-image

У народного депутата Ігоря Мосійчука, який постраждав у результаті вибуху, досі не вилучили з тіла 5-6 осколків. Про це заявив член політради "Радикальної партії" Марк Гресь в ефірі "5 каналу", передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Він розповів, що в результаті осколкового перелому у депутата дуже сильно пошкоджена рука, через що Мосійчук сидить в апаратах Ілізарова, призначених для того, щоб зрослися кістки.

"Ще не вилучено близько 5-6 осколків, в тому числі і з голови. Але тут завдяки Руслану, який прикрив його своїм тілом, встиг штовхнути, укласти його на підлогу і тільки завдяки цій людині Ігор залишився живий", - зазначив Гресь.

Як повідомлялося, увечері 25 жовтня біля редакції телеканалу Espreso.tv на вулиці Адама Міцкевича в Солом'янському районі Києва стався вибух, в результаті якого постраждали троє людей, серед них Ігор Мосійчук і політолог Віталій Бала, двоє загинули – охоронець депутата і колишній поліцейський, який проходив повз. Вибух кваліфікували як теракт. Розслідуванням займається Головне управління СБУ в Києві і області під процесуальним керівництвом прокуратури столиці.

Читайте також: За минулу добу сили АТО 16 разів застосовували зброю на ураження противника - штаб АТО