Війна
11 листопада 2017
На підступах до Донецька бойовики тричі били з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння, - штаб АТО
На Луганському напрямку факти застосування противником стрілецької зброї зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Луганського.
news-image

На Донбасі від початку доби, 11 листопада, терористи 11 разів порушили перемир’я, унаслідок чого був поранений один військовий ЗСУ. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

Згідно з повідомленням, російсько-окупаційні угруповання застосовували міномети та обстрілювали українські позиції, на більшу половину обстрілів сили АТО відповідали переважаючим вогнем із піхотного озброєння.

На підступах до Донецька бойовики тричі били з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння по оборонцях Зайцевого. У результаті одного з цих обстрілів був поранений український військовий. Крім того, ворог застосовував міномети калібрів 120 та 82 міліметри неподалік Пісків.

На Маріупольському напрямку загарбники вели вогонь із мінометів, озброєння БМП та зенітної установки біля Широкиного і Водяного.

А на Луганському напрямку факти застосування противником стрілецької зброї зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Луганського.

Читайте також: Більше 200 тисяч військових ЗСУ отримали статус учасників бойових дій