Події
22 листопада 2017
Ватажка «ЛНР» разом із дружиною та охороною закрили у підвалі
21 листопада центр окупованого Луганська перекрили люди зі зброєю. .
news-image

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький зараз заблокований у підвальних приміщеннях адміністрації в Луганську.

Про це з посиланням на джерело у "силових структурах республіки" повідомляють сепаратистські ЗМІ.

За даними інформатора, разом із Плотницьким у підвалі утримують його охорону, дружину і обвинувачувану в державній зраді "очільницю адміністрації" Ірину Тайцман.

Водночас джерело розповіло, що незабаром готується швидке "розблокування" Плотницького та затримання його найближчого оточення, причетного до спроби перевороту.

Окремо також зазначається, що нині "прокуратура ЛНР" захоплена силами "МВС", а низка "чиновників" заарештовані.

Нагадаємо, 21 листопада центр окупованого Луганська перекрили люди зі зброєю. Місцеві у соцмережах називають причиною цього конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким та очільником так званого "МВС ЛНР" Ігорем Корнетом.

Сварка почалася місяць тому - Плотницький звинуватив Корнета в тому, що той не зміг запобігти низці диверсій проти бойовиків. Та попросив залишити незаконно відібрану в луганчанки квартиру. Напередодні Плотницький через так званий суд звільнив Корнета. А після цього він забарикадувався у своєму офісі в компанії колишніх беркутівців. Будівлю, а заразом і весь центр окупованого міста, оточили прибічники Плотницького на бронетехніці, зі стрілецькою зброєю та гранатометами. 

Читайте також: У Луганську штурмували будівлю «Генпрокуратури» «ЛНР», - ЗМІ
Читайте також: Порошенко призначив Трубу директором ДБР