Події
24 листопада 2017
До Дніпра із передової АТО доправили двох військових із вкрай важкими пораненнями
Лікарі визнають, що такі тяжкі поранення зазвичай не лишають шансів на життя.
news-image

У Дніпрі медики борються за життя двох військових, що зазнали вкрай тяжких поранень на Луганщині. Обидва воїна перебувають у комі на апараті штучної вентиляції легенів в реанімації обласної лікарні Мечникова, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

46-річному Юрію ворожий снайпер поцілив просто у голову – куля прошила мозок навиліт. 55-річний Володимир потрапив під обстріл – в авто, де був військовий, влучили з протитанкової установки, і осколки пробили голову.

Лікарі визнають, що такі тяжкі поранення зазвичай не лишають шансів на життя. Попри це, медикам вдалося стабілізувати стан військових. 

"Вони були в такому складному стані, коли прогнози давати навіть на одну годину неможливо. Поки думаємо тільки про те, щоби вони вижили. Поранення такої складності, котрі проводять розтрощення мозку. Кісткові уламки черепа залетіли так глибоко, що довелося нашим нейрохірургам кілька годин їх діставати", - розповів головний лікар Сергій Риженко.
Читайте також: На Луганському напрямку бойовики кілька разів обстріляли оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського із озброєння БМП , - штаб АТО
Читайте також: Хуг розповів про ситуацію на вулицях Луганська