Політика
6 березня 2018
Ірина Геращенко запропонувала провести засідання міжпарламентської ради Україна – НАТО ближче до лінії фронту на Донбасі
В Одесі 5 березня пройшло засідання міжпарламентської ради Україна – НАТО.
news-image

Українська сторона хоче провести засідання міжпарламентської ради Україна – НАТО ближче до лінії фронту на Донбасі. Про це під час прес-конференції за підсумками засідання ради в Одесі заявила перший заступник спікера Верховної Ради України Ірина Геращенко, пише "Інтерфакс-Україна", передає «Є!».

Мені здається, що це гарна ідея, щоб одне з наших наступних засідань асамблеї міжпарламентського союзу ради Україна – НАТО ми провели ближче до фронту: у Дніпрі, Сєвєродонецьку, Краматорську. Ми над цим працюватимемо, – заявила Геращенко.

За її словами, дипломати і представники країн – партнерів України приїжджають на схід України, і тому жителі цих країн одержують об'єктивну інформацію про ситуацію на Донбасі.

Із Києва, з Одеси неможливо зрозуміти, яка ситуація на сході України. Неможливо зрозуміти, що відбувається у військових шпиталях, що відбувається там з екологією, у пунктах пропуску, – підкреслила віце-спікер Верховної Ради.