Війна
30 березня 2018
Бойовики масово скупчують техніку біля населених пунктів - штаб
Біля населених пунктів Чистяково, Круглик та Олександрівка розташовані 14 танків.
news-image

Бойовики незаконних збройних формувань "ДНР/ЛНР" на Донбасі масово зосереджують військову техніку в окупованих населених пунктах.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Продовжується практика зосередження бойовиками збройних формувань РФ техніки та озброєння у населених пунктах, тим самим наражаючи на небезпеку мирне населення практично по всій лінії розмежування. Так, у східній частині населеного пункту Безіменне, на приватних ділянках зафіксовано розташування декількох одиниць танків, а на території школи населеного пункту Софіївка – артилерійські системи різного калібру", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у населеному пункті Кадіївка, а саме у його промзоні, спостерігається скупчення реактивних систем залпового вогню "Град". 

Біля населених пунктів Чистяково, Круглик та Олександрівка розташовані 14 танків, а біля Золотого зафіксовано 9 бойових машин піхоти. В напрямку Світлодарська протягом доби спостерігався рух 14 БМП та 6 вантажівок у напрямку лінії розмежування. 

Спостерігачі, своєю чергою, заявили, що з місць дислокації відведеної зброї зникли 18 танків, 9 мінометів калібру 82 мм та 15 протитанкових гармат. 

Читайте також: З початку доби бойовики активно відкривали вогонь по українських позиціях: один військовий загинув, трьох поранено
Читайте також: На Донбасі понад 50 обстрілів за добу: троє бійців ЗСУ зазнали поранень і травм