Події
18 червня 2018
На Київщині чоловік підірвався, демонструючи гранату онлайн у соцмережі
Правоохоронці на місці події вилучили понад сотні різнокаліберних набоїв до вогнепальної зброї.
news-image

Двоє товаришів напідпитку за допомогою мобільного  телефона  здійснювали онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж, демонстрували гранату "РГД-5", тротилову шашку та детонатор, а внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами стався вибух, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції України у Київській області, в результаті інциденту у власній квартирі 25-річний житель села Велика Солтанівка Васильківського району дістав рвану рану, лікарі ампутували йому передпліччя лівої руки.

«Про вказану подію поліцейським повідомив працівник Васильківської центральної районної лікарні, який надавав невідкладну медичну допомогу молодику», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, а поліцейські встановлюють, де молодик отримав арсенал боєприпасів.

«Правоохоронці виїхали на місце події та провели невідкладний обшук. З підвального приміщення у будинку, де стався вибух, поліцейські вилучили понад сотні різнокаліберних набоїв до вогнепальної зброї», - наголосили в поліції.

 

Читайте також: У Маріуполі підполковнику зламали щелепу за українську мову