Київ
19 червня 2018
Venezia La Serenissima: Музей Ханенків запрошує подивитись на мистецтво Венеції 16–19 століть
Музей вперше презентує проект за допомогою мобільного додатку Linzar.
news-image

У Музеї Ханенків відкрилась виставка венеційського мистецтва “Венеція Найясніша. Venezia la Serenissima”, передає «Є!» із посиланням на сайт музею.

Виставка створена спільно зі Львівською національною галереєю мистецтв імені Бориса Возницького в рамках проекту «Європейський вимір».

"На виставці представлені твори різних видів мистецтва 16 – 19 століть, які були народжені у Венеції, а також ті, що виникли під її впливом: портретний та пейзажний живопис і графіка, зокрема, мініатюри Розальби Карр’єра, картини Франческо Ґварді, Бернардо Белотто, Ґаспаре Діціані, Франческо Фонтебассо, славетне венеціанське скло і майоліка, текстиль і унікальні вироби меблярів. Більшість творів із колекції Музею Ханенків демонструватимуться вперше, після завершення ґрунтовної реставрації та досліджень", - йдеться в повідомленні музею.

Також музей вперше презентує проект за допомогою мобільного додатку Linzar: окрім коротких анотацій в експозиції, відвідувачі зможуть скористатися детальним електронним каталогом, доступ до якого буде відкрито у виставкових залах.

Графік роботи музею – з 10:30 до 17:30 (вхід до 17:00).

Читайте також: Столичні патрульні не будуть розганяти ромів - Юрій Зозуля