Резонанс
19 жовтня 2018
17 трун на площі: у Керчі прощаються з жертвами масового вбивства
У Керчі перекрили дороги і змінили маршрути громадського транспорту на час проведення церемонії прощання.
news-image
На центральну площу окупованій Керчі, де відбувається церемонія прощання з жертвами масового вбивства в політехнічному коледжі, винесли 17 тру, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

На площі ім. Леніна зібралися тисячі людей.

Повідомляється також, що кількох жертв нападу на коледж поховають в інших містах Криму та сусідньої Росії.

Час церемонії прощання із загиблими становитиме близько двох годин. Потім траурна процесія пройде вулицями Кірова та Карла Маркса на центральне кладовище.

У Керчі перекрили дороги і змінили маршрути проходження громадського транспорту на час проведення церемонії прощання з жертвами масового вбивства в Керченському політехнічному коледжі.

Раніше "глава" російського уряду Криму Сергій Аксьонов заявив, що загиблих у результаті вибуху і стрілянини в Керченському політехнічному коледжі поховають поруч на центральній алеї міського цвинтаря.

Як повідомлялося, 17 жовтня в політехнічному коледжі міста Керч стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, в результаті чого загинула 21 людина, ще близько 50 постраждали.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує цю подію як терористичний акт.

За версією слідчого комітету Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який наклав на себе руки.

Читайте також: Керченський стрілок: «Людей цих ненавиджу, всіх би перестріляти»