Політика
18 листопада 2019
Ляшку вручили підозру за бійку з Герусом: що загрожує радикалу
Ляшко у своєму фейсбуці повідомив, що підозру йому вручили у Бориспільській прокуратурі вранці 18 листопада.
news-image

Лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку вручили підозру через бійку з нардепом від "Слуги народу" Андрієм Герусом, пише «Є!» з посиланням на 24tv.ua.

Тепер головному радикалу країни загрожує кримінальна відповідальність.

Ляшко у своєму фейсбуці повідомив, що підозру йому вручили у Бориспільській прокуратурі вранці 18 листопада.

  Правоохоронці відкрили за фактом бійки Ляшка і Герусі відкрито кримінальне провадження про погрози та насильство щодо державного діяча. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років. Сам Ляшко продовжує наполягати на відкритті кримінального провадження проти Геруса. Також він вважає справу сфабрикованою і відмовився давати свідчення.

Як Ляшко побився з Герусом?

Ляшко з Герусом побилися в аеропорту “Бориспіль”.

Інцидент стався в Залі офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль". Ляшко назвав "слугу народу" зрадником, який працює в інтересах Кремля. Політики побилися, а участь у бійці брав ще й охоронець Ляшка.

Герус стверджує, що Ляшко чекав на нього в аеропорту за нібито вказівкою олігарха Ріната Ахметова, якому не вигідне зменшення вартості електроенергії та скасування схеми "Роттердам +". Ляшко назвав Геруса російським лобістом та переконує, що нібито саме він влаштував бійку. Очевидно, Ляшка не вдовольнило те, що Верховна Рада дозволила імпортувати електроенергію з Білорусі та Росії за двосторонніми договорами. І саме Герус був автором відповідної.

 

Читайте також:Щодо запобіжного заходу, який проситимуть обрати для Ляшка, прокурори ще не визначилися