Суспільство
12 грудня 2019
Великі мережі продовжують знижувати ціни на паливо
Ціни бензину А-92 та ДП на станціях ОККО і WOG зменшилися до 28,99 грн/л, А-95 — до 29,99 грн/л.
news-image

Великі мережі продовжують знижувати ціни на паливо. Про це свідчать дані "Консалтингової групи А-95", пише «Є!» з посиланням на 112

Так, мережі АЗС OKKO і WOG знову опустили ціни на бензин і дизельне паливо на 20–30 копійок за літр, за тиждень вартість бензину і ДТ в цих мережах знизилася на 80 копійок за літр.

Ціни бензину А-92 та ДП на станціях ОККО і WOG зменшилися до 28,99 грн/л, А-95 — до 29,99 грн/л.

У мережі Glusco паливо 12 грудня подешевшало на 20 коп/л, на станціях KLO — на 10-20 коп./л, Shell — на 40-50 коп./л. UPG опустила ціни на всі види палива на 50 коп./л.

У той же час ціни на автогаз почали зростати практично у всіх мережах. Найбільше зростання, на 1 грн., спостерігається в мережі "Нефтек", на 25-27 коп. зросли ціни в "Укрнафті" і "Авіасі" відповідно. 

Вчора повідомлялося про зниженні вартості бензину і дизельного палива в мережах ОККО і WOG.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет України прийняв рекомендації для низки брендів з продажу високооктанового бензину і дизельного палива. Ціну на ці продукти радять знизити.

АМКУ прийняв рекомендації для низки компаній: "ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ" (бренд WOG), "ОККО-РІТЕЙЛ" (бренд  ОККО), "УКРНАФТА" (бренд UKRNAFTA), "АМІК Україна" (бренд AMIC Energy), "Альянс Холдинг (бренд SHELL), "СОКАР ПЕТРОЛІУМ" (бренд SOCAR), "Укрпалетсистем" (бренд UPG) і "ГЛУСКО Рітейл" (бренд  GLUSCO).

Раніше ми писали, що «Нафтогаз» на грудень знизив ціну на газ для населення на 13%.

Читайте також:Гончарук пояснив, чому гривня зміцнюється, а ціни не падають