Політика
21 липня 2020
Зеленський зустрівся з президенткою Швейцарії у Маріїнському палаці
В межах візиту Володимир Зеленський і Симонетта Соммаруга здійснять спільну робочу поїздку на Донбас з метою ознайомлення з безпековою та соціально-економічною ситуацією в регіоні
news-image
Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Києві з президенткою Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою.

Урочиста церемонія зустрічі відбулася на площі біля Маріїнського палацу, повідомляє прес-служба Офісу Президента.

На початку церемонії пролунали гімни двох країн, після чого Зеленський та Соммаруга оглянули стрій воїнів почесної варти України.

Глави держав також привіталися з офіційними делегаціями двох країн і пішли на перемовини у закритому від преси форматі.

 

Планується, що після зустрічі відбудеться церемонія підписання українсько-швейцарських двосторонніх документів та підхід президентів до ЗМІ.

Як повідомлялося, 20-23 липня на запрошення Володимира Зеленського в Україні з державним візитом перебуває Президентка Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга. 

Очікується, що в межах візиту Володимир Зеленський і Симонетта Соммаруга здійснять спільну робочу поїздку на Донбас з метою ознайомлення з безпековою та соціально-економічною ситуацією в регіоні, а також станом реалізації проєктів швейцарської гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що Демократи в Палаті представників Конгресу США пропонують збільшити військову допомогу Україні на $ 25 млн.

Також повідомляли, що Британія виділить £ 100 тисяч на допомогу постраждалим від паводків регіонам України.

Читайте також:До України прибули 300 апаратів ШВЛ з В’єтнаму