Суспільство
26 лютого 2021
Дубінський розповів про показуху з індійською вакциною від коронавірусу
Депутат Олександр Дубінський прокоментував поставки в Україну індійської вакцини від коронавірусу.
news-image

На своїй сторінці в Facebook він розмістив знімок, який раніше показав головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Зокрема, на фото можна побачити брудну машину з коробками, які носять люди в костюмах і рукавицях.

При цьому Дубинський підкреслює, що насправді індійська вакцина абсолютно неефективна і краще вакцинуватися звичайним фізрозчином. 

Показуха Шмигаль з поставкою в Україну під виглядом вакцини від коронавіруса індійського дженерика, який не пройшов випробувань, і не рекомендованого ВООЗ - може входити в підручники з піару. Як не треба робити. Здається, краще вже фізрозчином», - написав депутат.

Пізніше він опублікував ще один пост, в якому повідомив, що нову індійську вакцину називають «Святі води Гангу».

Також він порадив не дивуватися тому, що цей препарат реєструють в Міністерстві охорони здоров'я стрьомні індуси з КПІ, які торгують рибою. За його словами, в минулий раз апарати штучної вентиляції легенів закуповували через благодійний фонд «корпорація монстрів» афериста Бориса Баума, куди скидалися грошима олігархи.

Читайте також: Нардеп Гео Лерос просить РНБО ввести санкції проти «Квартал 95» за співпрацю з країною-агресором

Ми писали, що у Раду пройде дочка продюсера «Ліги сміху» з бізнесом у Криму
Чоловік кандидатки від "Слуги народу" очолює Державне управління справами.

Читайте також:США відчутно змінили риторику щодо Росії, але дуже не хотілося б, щоб нас бачили лише через призму РФ, - Павло Клімкін