Політика
24 березня 2015
Суддя наклав на себе руки, кинувшись під потяг
Ігноруючи звукові сигнали машиніста, суддя рушив під колеса
news-image

Суддя одного з районних судів Києва наклав на себе руки, кинувшись під електропоїзд. Про це у вівторок, 24 березня, повідомила прес-служба управління МВС України на Південно-Західній залізниці, передає  Є | Єдність.інфо .

"Вчора о 19 годині в лінійний відділ міліції на станцію Київ-Пасажирський надійшло повідомлення про смертельне травмування людини. Чергова по станції Вишневе повідомила, що електропоїздом сполученням Київ-Козятин смертельно травмовано людину", - йдеться в повідомленні.

Як розповів машиніст, чоловік, що стояв праворуч по ходу руху поїзда, ігноруючи звукові сигнали, рушив під колеса. Незважаючи на спробу машиніста екстрено загальмувати, уникнути наїзду не вдалося. Чоловік від отриманих травм загинув на місці.

Загиблим виявився 55-річний суддя, який працював в Cвятошинському суді Києва. Мешкав у місті Вишневе Київської області. За тиждень йому мало виповнитись 56 років. В суді він вів цивільні та адміністративні справи. Як повідомляється у ЗМІ, за джерелами в прокуратурі, претензій до Святошинського суду не мають.

Читайте також:У Києві через ураження струмом загинув підліток, який розфарбовував залізничний вагон