Події
28 березня 2015
Крики пасажирів і глухі удари: у Мережі з'явився аудіозапис останньої хвилини перед катастрофою A320
На ній чутні крики пасажирів і глухі удари
news-image

В Інтернеті з'явився аудіозапис того, що відбувалося на борту авіалайнера, який розбився в горах Франції 24 березня. Запис з'явився на порталі LiveLeak, передає Єдність.інфо.

На ній чутні крики пасажирів і глухі удари - швидше за все, це спроби командира повітряного судна потрапити в кабіну пілота. Там закрився другий пілот Андреас Любіца, який навмисне почав зниження літака, що призвело до катастрофи.

Втім, офіційних відомостей про справжність цього аудіозапису поки немає.

Нагадаємо, що літак компанії Germanwings зазнав аварії в Альпах на південному сході Франції, виконуючи рейс з Барселони в Дюссельдорф.

На його борту було 150 людей, ніхто з них не вижив. У ході розслідування з'ясувалося, що командир екіпажу ненадовго відлучився з кабіни пілотів, попросивши напарника взяти керування на себе.

Коли він пішов, другий пілот Андреас Любіца заблокував двері і пішов на зниження. Повернувшись, командир повітряного судна не зміг потрапити в кабіну. Він стукав у двері і, за даними німецьких ЗМІ, до останнього намагався виламати її пожежною сокирою, щоб запобігти катастрофі.

Читайте також:В аварії аеробуса у Франції загинув оперний співак з українським корінням - ЗМІ