Ді Капріо будує на Багамах курорт для мільйонерів
Актор вирішив спробувати себе у будівельному бізнесі.
news-image

З недавніх пір 40-річний холостяк Леонардо Ді Капріо активно поєднує кар'єру і бізнес. Зокрема, до 2018 року актор планує побудувати екологічно чистий курорт для еліти, пише Є | Єдність.інфо.

Ще десять років тому зірка "Титаніка" придбав мальовничий острів на Багамах, і тільки зараз дозрів для втілення в життя свого бізнес-плану з облагороджування райського куточка посеред океану. Через пару років, якщо вірити Лео, острів перетвориться на один з найбільш фешенебельних світових курортів. Необлаштовані і дикі пляжі будуть ідеально вичищені для відпочиваючих, а на узбережжі, немов гриби після дощу, виростуть десятки VIP-вілл. Головний акцент актор зробив на екологічності свого проекту.

Мій острів - реальний рай на землі, - сказав Ді Капріо в бесіді з західними ЗМІ. - Коли я вперше побував на ньому, я відразу захотів його придбати. Планую тут побудувати чистий і корисний курорт.

Відомо, що курорт буде називатися Blackadore Caye, загальна кількість вілл, яких збирається там побудувати Ді Капріо - 68, крім того, з'являться на узбережжі і 48 приватних екобудинків.

Вартість однієї вілли - від 5 до 15 мільйонів доларів, але бажаючі придбати нерухомість на острові Лео вже готові вносити передоплату. До свого проекту зірка долучить найкращих і знаменитих архітекторів і будівельників. А в 2018 році він збирається зустріти на своєму острові перших гостей.

Читайте також: Джонні Депп і Ембер Херд одружаться в лютому на Багамах