"Останній москаль" змусив Юрія Горбунова погладшати
Після зйомок довелося розставатися з зайвими кілограмами.
news-image

 Серіал "Останній москаль" змусив Юрія Горбунова погладшати на декілька кілограмів, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, передає Gazeta.ua.

Не голитися важко, тому що все чешеться, дратує. Крім того ще ж робота на телебаченні, треба бути поголеним, нігті були брудні. Це мав бути звичайний сільський дядько, який далі села рідко куди виїжджав, крім того мене попросили, щоб я погладшав, - говорить Юрій Горбунов, - я погладшав, їв на ніч і чим більше тим краще, для дядька це було саме те і були такі моменти, коли Семен мене просив, щоб я випнув пузо, щоб воно було побільше.

 

Наїдати зайві кілограми легко, а от позбутися - це справді важко: закриваєш рот, йдеш в спортзал, на йогу і все встає на свої місця, - говорить телеведучий.

На запитання, чи не хотів би Юрій Горбунов залишити собі на пам'ять деякі речі зі знімального майданчику, зірка був категоричний.

У мене в серіалі було дві сорочки, дві пари штанів, гуцульська комзетка і моя вишита сорочка - це все, що було з арсеналу, ці сорочки мені так за той час набридли, що якщо б я взяв їх до дому, і ті штани чоботи кирзові, я ненавидів цей одяг, але моя вишита сорочка зіграла чималу роль, вона справжня, гуцульська, я купив її у Ворохті, - сказав телеведучий.

Нагадаємо, що в Україні стартував комедійний серіал "Останній москаль" .