Суспільство
21 квітня 2015
У "ЛНР" стверджують, що з Росії електроенергія надходить, а платить за неї Україна
У "ЛНР" повідомили, що Україна, як і раніше, оплачує електроенергію, що надходить із Росії до "ЛНР".
news-image

"Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО) спростувало повідомлення Мінвуглепрому України про те, що з 10 квітня Київ не оплачує електроенергію, що надходить із Росії до "ЛНР". Відповідне повідомлення з'явилося сьогодні на одному з сепаратистських сайтів, пише Є | Єдність.інфо. 

Нагадаємо, напередодні міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин заявив, що з 10 квітня українське керівництво не оплачує електроенергію, яка надходить з Росії в зону проведення АТО.

З Росії електроенергія надходить, і платить за неї Україна. Офіційних документів (що підтверджують відмову українського керівництва оплачувати електроенергію для Донбасу через неплатежі - ред.) на даний момент немає, - розповів перший заступник гендиректора ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" Олександр Ємельяненко.

Заступник директора "ЛЕО" зазначив, що минулого тижня обговорював це питання з представниками РФ. За словами Ємельяненка, офіційних повідомлень про відмову щодо оплати російська сторона теж не отримувала.

Читайте також: У "ЛНР" впроваджують рейдові відключення боржників за електрику (відео)