Суспільство
30 квітня 2015
«Нічні вовки» дісталися Чехії
Наразі точкою збору байкерів призначена Братислава, з якої вони планують продовжити мотопробіг.
news-image

Представники російського клубу «Нічні вовки» дісталися Чехії. Про це радіостанції «Говорить Москва» розповів керівник мотопробігу до 70-річчя Перемоги Андрій Бобровський, передає Є.

Я перебуваю в Москві, тому що я з анульованою візою, для мене цей процес закінчився. Я не беру участь з точки зору організатора в цій справі, але я тепер займаюся координацією на місці. Частина наших учасників знаходяться в Остраві , так як ми плануємо заходи з консульством на честь 70-річчя визволення Острави, - пояснив Бобровський.

Як повідомив лідер клубу «Нічні вовки» Олександр «Хірург» Залдостанов, незважаючи на всі складнощі, байкери все-таки перетнули кордон. Вони мають намір дістатися  Братислави, щоб зустрітися з байкерами з Балканського півострова.

Відомо, що частини активістів вдалося в'їхати на територію ЄС через Угорщину. Член клубу «Нічні вовки» Олексій Галицький, вже перебуваючи в Будапешті, запевнив журналістів, що акція продовжиться, незважаючи ні на що.

Наші байкери офіційно в'їхали в Євросоюз, не порушуючи закон. Точкою збору призначена Братислава, з якої ми продовжимо мотопробіг запланованим маршрутом, - розповів він.

Нагадаємо, 27 квітня «Нічних вовків» не пустили до Польщі. Потім декількох з них завернули на литовському кордоні. Раніше і влада Чехії заявила, що не дозволять їм в'їзд. 

Читайте також: Литва не пропустить жодного російського байкера до 10 травня