Політика
2 травня 2015
У Севастополі вимагають відставки уряду РФ
У Севастополі 1 травня зібралося близько сотні комуністів та їхніх прихильників.
news-image

Комуністи тримали в руках прапори Комуністичної партії Російської Федерації, портрети Леніна і Сталіна, передає Є

Перший секретар севастопольського міського комітету КПРФ Василь Пархоменко, який взяв слово, заявив, що жителі Севастополя, опинились у країні, "де розшарування між олігархами і народом величезне". На його думку жителі південного сходу повстали саме проти олігархів і банди Януковича, і ще тому, що не хочуть жити під київською фашистської владою.

"Не потрібна нам влада, яка зраджує севастопольців наступного ж дня після виборів",- заявив він.

Також слово взяв Валерій Большаков, лідер «Союзу робітників Севастополя».

"Ми увійшли до складу Російської Федерації, але боротьба продовжується. Існувати може тільки один з двох режимів: або диктатура покидьків-олігархів або диктатура пролетаріату. Ми повинні створити справжню бойову організацію з комуністів і прогресивних робітників і почати боротися за свої права. Тільки тоді ми зможемо скинути владу паразитів. У нас іншого шляху немає. Комунізм або смерть! Хай живе нова комуністична революція!",- заявив чоловік.

У резолюції мітингу комуністи заявили, що у РФ "існує 40-кратне соціальне розшарування між багатими і бідними" та виголосили вимогу до депутатів російської Держдуми відправити у відставку уряд Дмитра Медведєва.