Події
6 травня 2015
На Київщині затримали серійних крадіїв, які перебували у розшуку
У Білій Церкві міліціонери затримали двох раніше судимих чоловіків, які скоїли серію крадіжок з будинків у місті.
news-image

До чергової частини Білоцерківської міліції протягом квітня надійшов ряд заяв про крадіжки особистих речей із помешкань жителів міста, пише Є із посиланням на прес-службу ГУМВС в Київській області.

Під час оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали 34-річного та 27-річного раніше судимих мешканців міста Вінниця. Підозрювані вже перебували в розшуку за вчинення аналогічних злочинів у Вінницькій області.

 
Гастролери завітали до столичного регіону уже з визначеною корисливою злочинною метою. Вони проникали до приміщень будинків шляхом віджимуметалопластикових вікон або пошкодження вхідних дверей та забирали найцінніше: гроші, золото та побутову техніку, - йдеться в повідомленні відомства.

Затримані зізналися правоохоронцям у скоєнні 5 крадіжок з будинків у місті Біла Церква. Коштовності вони збували, а гроші витрачали на наркотики та інші особисті потреби. Значну кількість речей, які чоловіки встигли збути перекупникам, працівники міліції вилучили та повернули потерпілим власникам. Встановлюється місцеперебування інших речей.  

Слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Читайте також: У Києві розшукують зловмисників, які викрали святині з Лаври (фото, відео)