У Києві пройде благодійний аукціон на підтримку дітей з АТО
26 травня, напередодні Дня захисту дітей, у Торгово-промисловій палаті відбудеться аукціон мистецьких робіт на підтримку дітей-переселенців із зони АТО. Завітають гурт С.К.А.Й. і фіналісти "Х-фактора".
news-image

Як повідомляє «Є», масштабний мистецький захід має на меті об'єднати зусилля митців, бізнесменів та самих дітей для підтримки дитячого табору «Лісова застава», який надає психологічну допомогу малюкам із зони АТО.

Організатори заходу – благодійний фонд «Національне Відродження», ТПП України та Європейський офіс при ТПП України. На аукціоні будуть виставлені роботи провідних українських художників, лоти від українських компаній та небайдужих українців.

Зокрема, свої картини для продажу на аукціоні надали відомі художники Матвій Вайсберг, Олексій Аполлонов, Олександр Андреєв, Олексій Белюсенко, Ірина Єремеєва, Ірина Бендеровська, Борис Фірцак, Борис Єгіазарян, Юрій Ботнар, Анастасія Григор’єва, Лера Літвінова, Сергій Позняк, Олександр Кольцов, Андрій Кулагін, Олена Придувалова та інші.

Маленькі гості заходу будуть мати можливість малювати під керівництвом видатних українських митців та виручити за свої роботи кошти для однолітків із зони АТО. Крім того, всі охочі зможуть взяти участь у лотереї й разом з художницею Іриною Бендеровською намалювати «Україну мрій».

Окрасою вечора стане концерт за участю гурту СКАЙ, який опікується табором "Лісова застава", фіналістів «Х-фактора» гуртів АКВА, ЕКСТРІМ та інших. 

Всі зібрані на аукціоні гроші та кошти спонсорів підуть виключно на реконструкцію будівель дитячого табору «Лісова застава». 

Читайте також: Сьогодні відкрився Благодійний фестиваль Миру та Добра (ФОТО)