Війна
25 травня 2015
Луганський патронний завод відновлений і готовий випускати патрони
Наразі завод знаходиться на окупованій території.
news-image

Луганський патронний завод, зруйнований під час обстрілів влітку минулого року, відновлений і готовий до роботи. Про це сьогодні розповів виконуючий обов'язки директора Луганського патронного заводу Михайло Жовтобрюхов, повідомляє «Є».

Наразі завод знаходиться на території, підконтрольній "ЛНР". За словами Жовтобрюхова, завод не працює з червня 2014 року, вся документація була вивезена і знаходиться на українській стороні.

Завод відновлений і готовий до роботи. Наше підприємство поки стоїть, тимчасово не працює, необхідно прийняти вольове політичне рішення. Ми зібрали всі документи. Те, що можна було відновити, ми відновили, - сказав Жовтобрюхов в інтерв'ю одному з сепаратистських видань.

Він зазначив, що підприємство є приватною власністю, а приватна власність охороняється законом.

Була постанова "ЛНР" про створення тимчасових адміністрацій. Я думаю, ми згідно з цією постановою підготуємо документацію і будемо запускати завод, - заявив в.о. керівника заводу.

Він зазначив, що на підприємстві освоєне патронне виробництво, виробництво спортивно-мисливських патронів, технологічного оснащення, робочого і вимірювального інструмента, сувенірної та медальній продукції.

Читайте також: Завтра у Києві поховають луганчанина Темура Юлдашева, командира добровольчого батальйону "Темур"