Політика
27 травня 2015
Турчинов: Путін дивує своїм блюзнірством і неадекватністю
Секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував заяву президента РФ про те, що український оборонно-промисловий комплекс втратить свої позиції через припинення взаємодії з Росією.
news-image

Про це повідомляє «Є» з посиланням на прес-службу РНБО. 

За словами Турчинова, військово-політичне керівництво Росії та її спецслужби системно працювали на знищення військового потенціалу нашої країни.

Наші підприємства ОПК доводили до банкрутства, знищувались Збройні Сили та оборонний потенціал країни. Агресія Російської Федерації мала стати фінальним акордом в їх планах на шляху знищення незалежності нашої країни, - наголосив він.

Тому на цьому фоні заяви Путіна про те, що український ОПК втратить свої позиції через припинення взаємодії з Росією «дивують своїм блюзнірством та неадекватністю», підкреслив Секретар РНБО.

Україна ніколи не буде поставляти складові до зброї агресора, якою він збирається вбивати наших громадян, - наголосив Турчинов.

Він підкреслив, що незважаючи на всі складнощі, з якими сьогодні стикається наша держава, «ми працюємо над відновленням оборонно-промислового комплексу». 

Нагадаємо, заява Олександра Турчинова про можливість розміщення на території України системи ПРО викликала бурхливу реакцію з боку Кремля.

Читайте також: Турчинов: Аби протистояти Росії нам потрібна система ПРО