Резонанс
11 червня 2015
Ми контролюємо 50% території нафтобази - ДСНС
Наразі на нафтобазі горить 3 ємності об’ємом 800 куб.м.
news-image

Як повідомляє прес-служба ДСНС, станом на 11 год. 11 червня на нафтобазі горить 3 ємності об’ємом 800 куб. м, передає «Є».

Зранку горіла 1 ємність, але о 10:15 стався вибух двох ємностей.  Наразі завершується гасіння 13 ємностей об’ємом 50 куб. м, які вибухнули о 22 год. 10 червня.

Горіння 3 ємностей контрольоване. Загрози розповсюдження вогню в бік нафтобази KLO, військової частини немає. Постійно здійснюється спостереження та моніторинг ситуації, працює три бойові дільниці. Ми контролюємо 50% території нафтобази. Наразі розпочалося відкачування нафтопродуктів з ємностей, що вціліли і підтікають”, - повідомив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Він також зазначив, що пінна атака наразі не проводиться, у зв’язку з тим, що є загроза чергового вибуху.

До ліквідації пожежі залучено майже 700 осіб, включаючи підрозділи МВС України та Нацгвардії. Від ДСНС залучено 300 чоловік особового складу та 45 од. техніки з Києва, Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Кіровоградської областей, - зазначив Голова Служби.
Читайте також: До кінця дня пожежа на нафтобазі може буде ліквідована - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук