Війна
16 червня 2015
Москаль зробив селфі на тлі терористів "ЛНР" (фото)
Керівник Луганщини відвідав територію, що знаходиться в 100 метрах від позицій терористів "ЛНР".
news-image

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль відвідав село Лобачеве, де оглянув територію, що знаходиться в 100 метрах від позицій терористів так званої "ЛНР". Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту масових комунікацій Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ярослав Галас, передає «Єдність».

Ось Москаль стоїть на березі річки, в якій купаються діти. Це Сіверський Донець, по якому проходить лінія фронту, село Лобачево недалеко від Трьохізбенки. На протилежному березі — “ЛНР”. Через річку все ще не демонтована поромна переправа, хоча військові мали демонтувати її ще місяць тому.

З того боку на причалі стоїть чоловік у камуфляжних штанах, тільняшці й з біноклем у руці. На поясі в нього кобура з пістолетом. Це бойовик “ЛНР”.

Позаду нього за пару десятків метрів під деревом облаштований опорний пункт із двома круглими віконцями. Там сидять снайпер і кулеметник. Від опорного пункту до цього берега — менше ста метрів.

Москаль знає, що зараз його розглядають із того берега через оптику, причому не через бінокль. І спокійно ходить по берегу, а потім сидить на лавці. Залізні, так би мовити… нерви, -  написав Ярослав Галас.

Також директор департаменту зазначив, що поїздка Геннадія Москаля закінчилася нормально, але після повернення  водій очільника Луганщини сказав, "що за ці пару годин схуд на два кілограми".

Читайте також: Москаль сказав, як зробити "ДНР" та "ЛНР" банкрутами