Події
18 червня 2015
УНСО допоможе своєму активістові, якого затримано за підозрою у вбивстві Бузини
Громадська організація "Українська націоналістична самооборона" (УНСО) надаватиме допомогу своєму активістові Денису Поліщуку, якого сьогодні затримали за підозрою у вбивстві екс-шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузини.
news-image

Про це ВВС Україна заявила речниця організації Олександра Денисенко, повідомляє «Єдність».

Офіційна позиція організації: ми вважаємо, що це сфабрикована справа. Поки що нам ніхто не довів протилежного, – сказала вона.

За її словами, зараз УНСО з’ясовує ситуацію навколо затриманого активіста, намагається визначити місце його утримання та збирається винайняти йому адвоката.

Ніхто не залишить його напризволяще, - додала вона.

Денисенко розповіла, що Денис Поліщук був активістом Майдану, а після Революції Гідності вступив до добровольчого батальйону "УНСО". Місяць тому він демобілізувався з 54-го окремого розвідувального батальйону, який воював у зоні АТО на сході України.

У четвер міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про розкриття вбивства колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузини.

Він додав, що слідство вважає "безпосередніми виконавцями вбивства" затриманих Андрія Медведька 1989 року народження та Дениса Поліщука 1990 року народження.

Читайте також: Аваков заявив про затримання організатора вбивства Бузини