Події
3 серпня 2015
За хабар керівника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону взято під варту
Керівник вимагав гроші від військовослужбовця за те, щоб не було службових перешкод при подальшому проходженні військової служби у прикордонному загоні.
news-image

Слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Львова обрав для керівника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та за вимогами прокуратури встановив розмір застави - 999 тис. грн. Про це проінформували у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, передає  «Єдність».

Як повідомлялося, раніше було задокументовано факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 15 тис. грн керівником відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби від військовослужбовця зазначеного прикордонного загону за не створення службових перешкод при подальшому проходженні військової служби.

Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Триває досудове розслідування.

Читайте також: Декан Львівської комерційної академії вимагала 7 тисяч гривень за вступ до вишу