Відомий російський актор залишив вагітну дружину і шістьох дітей
А ще минулого тижня всі раділи, що в міцній родині відомого актора Євгена Циганова буде поповнення.
news-image

Його дружина актриса Ірина Леонова зараз виношує їхню сьому дитину, малюк має з'явитися на світ вже через два місяці, повідомляє «Єдність» з посиланням на "Обозреватель".

Однак у великій родині акторів не все так гладко, як усім здавалося. Журналу "СтарХіт" стало відомо, що Євген зараз пішов від Ірини і тепер багатодітна мати одна виховує 10-річну Поліну, 9-річного Микиту, 6-річного Андрія, 5-річну Софію, 4-річного Олександра та однорічного Георгія.

Цю інформацію підтвердив колега Циганова по театру "Майстерня Петра Фоменко" актор Томас Моцкус. За його словами, батько шістьох дітей просто не витримав сімейної метушні й вирішив все кинути.

Женя та Іра - люди непрості, творчі. Йому буває важко. Дружина вагітна, шестеро дітей, робота ... Він приходить додому - там шум-гам, всім щось треба ... Женя в якийсь момент не витримав і пішов. Живе зараз то там, то сям, він взагалі не дуже прив'язаний до якогось певного місця. То у друзів, то на зйомках - багато працює. Періодично, звичайно, приїжджає до Іри - побачитися з дітьми. Сподіваюся, як народиться малюк, вони помиряться і Женя повернеться в сім'ю. Всі ми в театрі дуже хочемо в це вірити! - поділився Томас.

Батьки зірки серіалу "Відлига" Едуард Євгенович і Любов Вікторівна допомагають Ірині виховувати дітей. Часто забирають їх до себе поняньчитися.

Женя - прекрасний син. Часто привозить до нас дітлахів поняньчитися. Не знаю, який він батько, це Ірині видніше. Працює він, звичайно, багато, дітей адже треба утримувати, - розповідає мама актора.


Дійсно, щоб утримувати таку кількість дітей, потрібно дуже багато працювати, що Євген і робить. Зараз він знімається відразу в кількох картинах, одна з яких - трилер "Озеро" Кирила Серебреннікова, де Євген знімається з Костянтином Хабенським і Оленою Лядовою.

У той час його дружина давно відійшла від акторських справ, присвятивши всю себе дітям.

У мене немає бажання це афішувати. Я хочу жити своїм життям. Давно не виходжу на сцену, не знімаюся. Усі питання до Євгена, який займається своєю прекрасною творчістю і геніально і талановито це робить, - пояснила вона.
Читайте також: Мати Бреда Пітта вмовила його не розлучатися с Джолі