Події
12 серпня 2015
Бійці АТО: "Якщо сепари візьмуть Маріуполь, нам потрібно брати Київ"
Нещодавно демобілізований доброволець батальйону "Айдар" Іван Макар і боєць батальйону "Донбас" Нацгвардії Євген Шевченко зробили важливе попередження на адресу командирів ЗСУ і президента України.
news-image

Як повідомляє «Єдність», народний депутат І скликання Верховної Ради Іван Макар на своїй сторінці у Facebook написав, що якщо підтвердяться чутки про майбутню здачу Маріуполя в результаті таємних домовленостей Володимира Путіна і Петра Порошенка, учасники АТО захоплять владу в Києві.

Якщо сепари візьмуть Маріуполь, нам потрібно відразу ж брати Київ. З кремлівською агентурою в керівництві України ми потихеньку її всю віддамо Москві", - обурений Макар.

У свою чергу боєць батальйону "Донбас" Євген Шевченко в ефірі телеканалу "112" заявив про те, що в рядах українських військових немає довіри до керівництва, тому у випадку обману бійці ЗСУ будуть діяти проти влади:

Ніхто не знає, як буде. Всі знають досвід Дебальцевого, коли 2 місяці в країні говорили і попереджали, що буде котел, а наші офіційні джерела стверджували, що резерви достатні. Ми знаємо, чим все закінчилося. Тому немає довіри ні до військового керівництва, ні до керівництва країни. Ні з боку військових, ні мирних жителів. Коли є такий досвід, важко довіряти командирам. І якщо Іловайськ згадати. На сьогодні жоден високопоставлений військовий не покараний".
Читайте також: Міжнародна тютюнова компанія проводитиме в Закарпатті експертизу контрабандних сигарет