Суспільство
20 серпня 2015
На Київщині 15-річний хлопчина крав дитячі коляски та продавав через мережу Інтернет
Громадяни затримали та передали правоохоронцям неповнолітнього крадія, якого застали під час викрадення дитячої коляски.
news-image

15-річний мешканець села Петрівське, що на Київщині, намагався викрасти дитячу коляску, проте її власники вчасно повернулись додому та встигли схопити зловмисника, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області.

 Під час проведення досудового розслідування, юнак зізнався, що протягом останніх двох тижнів викрадав дитячі коляски в багатоповерхівках на території міста Вишневе та Петрівське, які в подальшому продавав через мережу Інтернет.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове слідство триває.   

Читайте також: На Оболоні дружина зарізала власного чоловіка після сварки (відео)