Суспільство
21 серпня 2015
На Київщині жінка викинула свою новонароджену дитину біля водоймища
Наразі міліціонери розпочали пошуки горе-матері.
news-image

Як повідомили у прес-службі Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області, до чергової частини міліції надійшло повідомлення від жительки села Петропавлівська Борщагівка про те, що поблизу озера в кущах вона знайшла новонароджене дитя.  

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що новонародженого хлопчика біля водоймища в Петропавлівській Борщагівці знайшла місцева жителька, яка йшла неподалік і почула плач дитини. Підійшовши ближче до озера, побачила немовля, яке було загорнуте в рожеву стару сорочку та плакало. Жінка одразу викликала "швидку допомогу" та повідомила в міліцію, - повідомляє прес-служба.

Карета швидкої допомоги доправила новонародженого до лікарні. Медики кажуть, що хлопчик доношений, жодних патологій не виявлено і його здоров’ю нічого не загрожує.

Працівники міліції проводять ряд оперативно-розшукових заходів по встановленню жінки, яка народила та покинула дитину.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п'яти  років.   

Читайте також: 52-річна мешканка Житомира потрапила у трудове рабство у Росії