Політика
31 серпня 2015
"Нас звідси винесуть тільки вперед ногами" - Ляшко продовжує блокувати трибуну (відео)
Ляшко наголосив, що він та його партія категорично проти надання особливого статусу Донбасу.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його фракція підтримує децентралізацію країни, але категорично проти надання особливого статусу Донбасу. Про це нардеп розповів в інтерв'ю телеканалу 112, передає  «Єдність».

Олег Ляшко пояснив, чому депутати його фракції блокують президію ВР. За його словами, в парламенті планується протягнути пропутінські зміни до Конституції, направлені на розкол України. Він закликав колег у жодному разі не голосувати за ці зміни. Тих, хто проголосує, Ляшко назвав зрадниками України.

Також нардеп зазначив, що за Україну він та його фракція стоятиме насмерть, а з трибуни їх скоріше винесуть вперед ногами, аніж вони зрадять країну.

На своїй сторінці у Фейсбуці Олег Ляшко написав:

Радикали налаштовані рішуче. Ні умовляння, ні шантаж, ні погрози на нас не діють, коли на кону - майбутнє України, як суверенної і незалежної держави. Ті, хто сьогодні проголосує за пропутінські зміни до Конституції, назавжди увійдуть до історії як зрадники України.

Нагадаємо, сьогодні вранці депутати від Радикальної партії на чолі з її лідером Олегом Ляшком заблокували трибуну Верховної Ради. Таким чином нардепи намагаються не допустити схвалення законопроекту про внесення змін до Конституції України. 

Читайте також: Ляшко заблокував трибуну Верховної Ради