Світ
31 серпня 2015
У Росії випустили парфуми з ароматами вишні, яблук і свіжого хліба
У продаж надійшла пробна партія - флакони об'ємом 30 мл.
news-image

"Парфуми з ароматом Володимира" з нотками вишні, яблук і свіжого хліба надійшли сьогодні у продаж до одного з сувенірних магазинів міста Володимир (Росія), передає «Єдність» із посиланням на ТАРС.

Саме з цими запахами у місцевих жителів асоціюється місто, - розповів автор ідеї створення парфумів, володимирський активіст Михайло Самойлов.
Ми познайомилися з парфюмерами з Москви, вони роблять цікаві аромати із серії "свіжий хліб","запах молока". І ми їм запропонували зробити аромат для Володимира. Зустрілися з володимирською громадськістю, вони накидали варіанти, і результатом стали ці духи, - уточнив Самойлов.

Випуск "Парфумів з ароматом Володимира" був приурочений до 1025-річчя міста, яке відзначалося у вихідні. Зараз у продаж надійшла пробна партія - флакони об'ємом 30 мл.

У ньому дві фруктові ноти, яблуко і володимирська вишня, і свіжий хліб. Я б назвав їх швидше жіночими, вони підійдуть для жінок різного віку, - розповів Самойлов.
Читайте також: Отримавши візу до ЄС, Кобзон закликав політиків і діячів культури не боятися санкцій за підтримку Донбасу