Події
3 вересня 2015
Західні ЗМІ звинуватили Росію у допомозі зброєю та військовими режимові Асада
Провладна телекомпанія Сирії заявила, що російські війська воюють на боці армії президента Башара Асада.
news-image

Про це сьогодні написали декілька західних ЗМІ, передає «Єдність». Трихвилинний ролик показує, як сирійську армію прикриває важка бронетехніка, зокрема, новітній БТР-82А, який є на озброєнні тільки армії Росії. При цьому на відео чітко звучить російська мова.

У свою чергу американська The Washington Post пише, що нещодавні повідомлення з відкритих джерел та зображення російського обладнання в Сирії говорять про те, що Кремль поступово нарощує присутність в охопленій війною країні для підтримки режиму сирійського президента Башара Асада.

Нагадаємо, нещодавно ізраїльська газета YNET повідомила про прибуття до Сирії "найближчим часом" російських ВПС і пілотів для нанесення авіаударів по бойовиках "ІДІЛ" і сирійським повстанцям, які загрожують режиму Асада.
На відміну від винищувачів РФ, дрони російського виробництва часто спостерігалися протягом чотирирічного військового конфлікту в Сирії.

Раніше президент Сирії Башар Аль-Асад заявив, що він упевнений у тому, що не втратить постійну підтримку ключових союзників - Ірану і Росії.

Читайте також: Перед початком аукціону у Владивостоці Памела Андерсон порвала вечірню сукню