Київ
10 вересня 2015
У суботу у столиці відбудеться ІІІ Фестиваль спорту та здорового способу життя
Свято пройде 12 вересня о 16:00 у Парку культури та відпочинку «Перемога».
news-image

12 вересня о 16:00 у Парку культури та відпочинку «Перемога» (бульвар Перова, 2) з нагоди Дня фізичної культури та спорту в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня відбудеться ІІІ Фестиваль спорту та здорового способу життя, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу КМДА.

Учасників та гостей Фестивалю чекає зустріч із відомими українськими спортсменами, свої показові виступи продемонструють вихованці районних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів та підліткових клубів районного центру з роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

У програмі Фестивалю передбачено проведення благодійної акції зі збору коштів на виготовлення та встановлення інклюзивного дитячого ігрового майданчика для дітей з обмеженими фізичними можливостями, який мають встановити на території відділення соціальної реабілітації дітей із затримкою психічного і фізичного розвитку, порушеннями центральної нервової системи та ранньої реабілітації дітей-інвалідів ТЦСО Дніпровського району м. Києва (вул. Курнатовського, 7-А).

Читайте також: У Києві відзначать 120-річчя від дня народження Максима Рильського