Київ
22 вересня 2015
Через підвищений рівень шкідливих речовин у столичній гімназії «Київська Русь» обмежено навчальний процес
Як повідомляється на сайті гімназії, небезпечна ситуація склалася через покриття підлоги в навчальних кабінетах.
news-image

Навчальний процес у гімназії «Київська Русь» обмежено з 22 вересня 2015 року, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу КМДА.

Відповідне рішення прийнято Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, враховуючи результати лабораторних досліджень проб повітря, здійснених Державною установою «Київський міський лабораторний центр Держсанепідслужби України».

Як повідомляється на сайті навчального закладу, небезпечна ситуація склалася через покриття підлоги в навчальних кабінетах гімназії.

Наразі прийнято рішення ізолювати приміщення, в яких за результатами досліджень виявлено підвищений рівень шкідливих речовин.

Крім того, наразі здійснюється процес повної лабораторної перевірки усіх приміщень гімназії на предмет вмісту шкідливих речовин та їх концентрації.

За попередніми даними фахівців, зважаючи на те, що навчальний заклад був введений в експлуатацію два роки тому, можливим фактором впливу на забруднення повітря є недотримання будівельних технологій та вимог.

На час перевірки та вимушеної перерви у начальному процесі для школярів буде організовано роботу чергових груп поза межами гімназії, екскурсії тощо.

Читайте також: На виборах ректора Київського національного університету ім. Т.Шевченка назріває корупційний скандал