Київ
28 вересня 2015
У столиці грабіжник побив вагітну жінку, щоб заволодіти її прикрасою
Молодики зривали золоті ланцюжки. Останньою їхньою жертвою стала вагітна жінка.
news-image

Столичні правоохоронці затримали серійних грабіжників, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Повідомляється, що останньою жертвою злочинців стала вагітна жінка.

Зловмисник відразу запримітив у парку жінку. Лиходія не зупинив навіть той факт, що обрана жертва була вагітною. Заявниця сиділа на лавці й розмовляла по мобільному телефону. Молодик підійшов до неї ззаду та спробував зірвати прикрасу. Однак у нього нічого не вийшло, адже жертва почала пручатися. Чоловік повалив майбутню матір на землю та кілька разів вдарив її в обличчя. Коли ювелірна прикраса врешті опинилася в руках злодія, він відразу кинувся до припаркованого неподалік автомобіля, - йдеться в повідомленні відомства.

Потерпіла, не гаючи часу, викликала працівників міліції. 27-річна киянка не лише описала нападника, а й назвала марку та колір машини, на якій той втік.

Під час відпрацювання прилеглої території міліціонери біля одного із ломбардів помітили транспортний засіб розшукуваного зловмисника. Невдовзі із закладу вийшло двоє чоловіків. В одному з них потерпіла у райуправлінні впізнала грабіжника.

Затриманий виявився із «багатим» кримінальним минулим. Він неодноразово відбував покарання за скоєння грабежів і розбійних нападів. Цього разу, аби бути мобільнішим, до «справи» залучив свого товариша з транспортом. Уже доведено причетність злочинного дуету до скоєння десяти грабежів на території Дніпровського району столиці.

Слідчим відділом райуправління розпочато кримінальне провадження за статтею 186 (Грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання — до 10-ти років позбавлення волі.

Читайте також: У перший день чергування патрульні поліцейські Харкова отримали 768 викликів