Події
2 жовтня 2015
Екс-директорові "Львівського бронетанкового заводу" суд визначив найбільшу заставу за всю історію України
За принципової позиції військової прокуратури Західного регіону України судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
news-image

Як повідомляла «Єдність», встановлено, що екс-директор "Львівського бронетанкового заводу" у період з грудня 2014 року по травень 2015 року, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи за попередньою змовою із директором одного із приватних підприємств та використовуючи суб’єкти підприємницької діяльності, які мають ознаки фіктивності, заволоділи коштами державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» у сумі понад 2 млн грн.

Указані кошти призначались для проведення ремонту бронетанкової техніки, яка у подальшому відправлялася в зону проведення антитерористичної операції на Сході країни.

01.10.2015 повідомлено про підозру колишньому директору державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Згідно повідомленню прес-служби Генпрокуратури, Шевченківським районним судом м. Львова за принципової позиції процесуального керівника прокуратури Західного регіону України 02.10.2015 посадовцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Разом з цим, як альтернативу, судом визначено заставу у розмірі 30 млн грн, яка є найбільшою заставою, що визначалася судами за всю історію України.

Читайте також: Екс-директору Львівського бронетанкового заводу інкримінують розкрадання 2 мільйонів гривень - МВС