Події
9 жовтня 2015
У міліції прокоментували убивство та пожежу в Мукачеві (фото, відео)
Правоохоронці затримали двох осіб, яких підозрюють у причетності до загибелі 18-річного місцевого жителя.
news-image

Як повідомили у прес-службі УМВС України в Закарпатській області, сьогодні вночі до Мукачівського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що  сталось займання житлового будинку по вул. Канальній (у ромському таборі в Мукачеві), передає  «Єдність».

На місце події  виїхали працівники ДСНС, які локалізували вогонь, та слідчо-оперативна група Мукачівського міськівідділу міліції.

Крім того, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні по медичну допомогу звернувся 18-річний хлопець. Медики діагностували в нього вогнепальне поранення правої сідниці, забійну рану потиличної ділянки. Від отриманих поранень хлопець помер.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що близько 24-ї години хлопець разом з товаришем поверталися додому. На перехресті вул. І. Франка до них підійшов знайомий. Під час розмови між ними виникла сварка. В цей час до них під’їхав автомобіль, з якого вийшли чоловіки віком 53 та 34 років. Після цього молодший дістав зброю і здійснив два постріли у бік юнаків. 18-річний хлопчина отримав вогнепальне поранення. Чоловіки сіли в автомобіль і зникли в невідомому напрямку, - повідомили у прес-службі.

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Розпочато досудове розслідування.  За вчинення подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв прокоментував нічні події (убивство та пожежу) в ромському таборі в Мукачеві. Обидва інциденти розслідуються окремо. Підозрюваних затримали та опитують.

Ми затримали обох осіб, підозрюваних у вбивстві. Вони тікали, переховувалися і ми їх затримали у Берегівському районі. Зараз тривають активні слідчі дії, допити всіх учасників (свідків, потерпілих, підозрюваних). До цього процесу долучилася прокуратура міста з координацією з боку прокурора області. З боку УМВС ми надаємо міському відділу Мукачева всіляку допомогу фахівцями, слідчими, працівниками оперативного підрозділу. Також окремо розслідуємо факт підпалу будинку учасників однієї зі сторін конфлікту. ДСНС загасило пожежу. Ми ж з’ясовуємо причину загорання. Робоча версія – підпал, – зазначив Сергій Князев.
Читайте також: У Херсоні організаторка онлайн-порностудії використовувала у "бізнесі" свою 5-річну доньку