Київ
12 жовтня 2015
У Київському міському медичному центрі «Академія здоров’я людини» безкоштовно обслуговуватимуться родини бійців АТО
Про повідомив заступник голови КМДА Михайло Радуцький.
news-image

Київський міський медичний центр «Академія здоров’я людини», створення якого затверджено рішенням Київської міської ради, абсолютно безкоштовно обслуговуватиме дітей, матерів, сестер та жінок бійців АТО. Про повідомив заступник голови КМДА Михайло Радуцький, передає  «Єдність».

«Академія здоров’я людини» має обґрунтовані амбіції стати додатковим дієвим механізмом вирішення проблем народжуваності, розвитку ускладнень вагітності, вроджених вад новонароджених, пренатальної та генетичної діагностики, допоміжних репродуктивних технологій, клітинної терапії, дитячої хірургії раннього віку та інших захворювань, – зазначив Михайло Радуцький.

Він зауважив, що від самого початку це комунальне некомерційне підприємство створювалося як потужний медичний заклад європейського рівня, вкрай необхідний столиці України. Заклад, де будуть сконцентровані сучасні світові досягнення практичної та наукової медицини, залучені передові та новітні медичні, технічні та генно-інженерні технології.

Вважаю дуже патріотичною та гідною ініціативу колективу цього закладу – взяти під особливу опіку всіх жінок міста Києва, що мають відношення до бійців АТО. Жінки, що мають потребу в акушерсько-гінекологічних послугах, – дочки, матері, сестри наших захисників, відсьогодні в «Академії здоров’я людини» – справжні VIP-особи, – наголосив Михайло Радуцький.
Читайте також: Кличко перевірив, як триває реконструкція мережі зовнішнього освітлення на Троєщині