Київ
14 жовтня 2015
Київські правоохоронці розшукують свідків смертельної ДТП (фото)
Водій із місця події зник.
news-image

Як повідомили сьогодні у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, аварія, у якій загинула жінка, трапилася 2 жовтня 2015 року о 5:45 на Кільцевій дорозі неподалік зупинки громадського транспорту «Південна Борщагівка», передає  «Єдність».

За попередніми даними, потерпіла намагалася перейти дорогу у невстановленому місці, неподалік від підземного переходу. У результаті автопригоди 69-річна громадянка від отриманих травм загинула на місці. Водій автомобіля із місця пригоди зник, - повідомили у відомстві.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження. Міліціонери розшукують автомобіль та зловмисника.

Правоохоронці звертаються до свідків події із проханням повідомити інформацію за номерами телефонів: (044) 271-96-85, 067-722-60-75 або 102.

Наразі за даним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Федерація Футболу України віддала 20 власних квартир для родин загиблих бійців АТО