Події
15 жовтня 2015
Ківалов йде на вибори попри заяву про зняття своєї кандидатури
Одеська міська виборча комісія залишила без розгляду заяву Сергія Ківалова про зняття його кандидатури з виборів мера Одеси у зв'язку з поданням її після визначеного законом терміну.
news-image

Як повідомляє  «Єдність» із посиланням на "Українські новини", про це заявив заступник голови Одеського міськвиборчкому Юрій Качур.

Вчора відбулося засідання міської виборчої комісії, на якому було розглянуто заяву Ківалова. Рішенням було залишити заяву без розгляду. Згідно із законом, заява повинна надійти не пізніше 5 жовтня, це був останній день, а вона надійшла пізніше. Тому ми заява Ківалова залишили без розгляду", – сказав він.

Нагадаємо, ввечері 9-го жовтня у двір будинку депутата Верховної Ради Сергія Ківалова в Одесі кинули вибуховий пристрій.

За даними правоохоронців, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. На місці вибуху залишилася воронка діаметром 20 сантиметрів, пошкоджені вікна будинку.

Пізніше народний депутат, екс-регіонал Сергій Ківалов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів мера Одеси у зв'язку з вибухом на його подвір'ї. 

Читайте також: "Ківалов зняв кандидатуру через кримінальні справи", - Саакашвілі