Суспільство
15 жовтня 2015
Барда та поета Андрія Панчишина не поховали через брак коштів
Тіло митця кремували.
news-image

Автентичного українського барда та поета Андрія Панчишина досі не поховали. Причиною став брак коштів, тому тіло митця кремували. Про це у своєму Facebook повідомив письменник Юрій Винничук, передає «Єдність».

За інформацією, кошти на поховання померлого від держави надаються через деякий час. Близькі Панчишина за свій кошт очевидно провести церемонію теж не в змозі. Тому тіло митця чекатиме тої миті, коли з'являться гроші на його гідне поховання.

"І я тепер думаю, що, може, це й на краще. Тепер то він таки зможе повернутися до рідного Львова. Звісно, якщо Львів його захоче. Міська адміністрація уже в курсі і, думаю, запропонують якийсь варіант", - написав друг померлого поета Юрій Винничук.

Нагадаємо, помер український поет і бард Андрій Панчишин 12 жовтня. Про його смерть повідомив у соцмережі письменник Юрій Винничук:

"Прилетіла з Києва сумна звість: помер поет і бард Андрій Панчишин, з яким ми разом - а ще з Віктором Морозовим і Тарасом Чубаєм - творили театр "Не журись!" Під час Майдану Андрій з Морозовим запустили в інтернет багато бойових патріотичних пісень", - написав Винничук.