Світ
22 жовтня 2015
Літнє подружжя із США відтворило сцену з мультфільму «Вгору» (відео)
У мережі з'явилося зворушливе відео за участю літньої подружньої пари.
news-image

Американський піаніст Джейсон Лайл Блек опублікував в інтернеті кліп за участю своїх бабусі й дідусі. Відеоролик повторює початок анімаційного фільму «Вгору». Він підготовлений до 60-річчя спільного життя подружжя, імена яких не називаються, повідомляє «Єдність».

У кліпі подружня пара грає на фортепіано в чотири руки музичну тему з флешбек-сцени картини, в якій розповідається про спільне життя героїв «Вгору». Блек сам написав аранжування для своїх рідних.

«Я завжди любив фортепіанні дуети своїх бабусі і дідусі - з самого дитинства. Вони були раді стати частиною цього проекту », - пояснив піаніст.

У відеоролику також демонструються будинок сімейної пари і їхні спільні фотографії. У фіналі з'являється сам Блек в образі бойскаута Рассела зі стрічки.

Нагадаємо, «Вгору» - повнометражний мультиплікаційний фільм студії Pixar, випущений в 2009 році. Картина розповідає про старого, який після смерті дружини відправляється виконувати їх спільну мрію - знайти тихе і мальовниче місце для життя. За ним випадково ув'язується хлопчик-скаут. «Вгору» є володарем «Оскара» в категорії «Кращий анімаційний фільм».