Події
23 жовтня 2015
Одесит пограбував дитину через те, що у нього закінчилися гроші на випивку
Злодій вдарив 12-річного хлопчика та відкрито викрав з кишені гроші
news-image

До Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування неповнолітнього на вул.  Люстдорфська  дорога, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Київського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області.  

З'ясувалося, що в момент нападу потерпілий підліток знаходився біля торгового кіоску і купував жувальну гумку. До хлопчика підійшов невідомий чоловік, вдарив його та відкрито викрав з кишені сто п'ятдесят гривень. Батьки неповнолітнього звернулися до міліції, - повідомили у відомстві.

У ході досудового розслідування оперативники карного розшуку встановили особу підозрюваного. Ним виявився 26-річний місцевий житель, раніше судимий за низку аналогічних злочинів.  

Затриманого доставили в міліцію. Він розповів, що того дня вживав алкоголь. Гроші на випивку закінчилися, тому він пограбував дитину.  

Наразі за даним фактом розпочате кримінальне провадження на підставі ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК  України.  Підозрюваному  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.   

Читайте також: У США грабіжник роздягнувся і ліг до сімейної пари в ліжко