Резонанс
3 листопада 2015
Мати командира літака, що зазнав аварії в Єгипті, госпіталізована
Не виключено, що у жінки стався інфаркт.
news-image

Мати командира повітряного судна A321, що зазнав аварії в Єгипті, госпіталізована з підозрою на інфаркт в Волгоградський обласний кардіоцентр, повідомив заступник губернатора Євген Харічкін, передає «Єдність».

76-річну Валентину Немову перевезли до кардіоцентру з Руднянської районної лікарні, куди вона була госпіталізована раніше з гіпертонічним кризом, - сказав Харічкін.
Не виключено, що у пацієнтки стався інфаркт. Зараз їй надається уся необхідна медична допомога, - додав він.

За словами заступника губернатора, поки точно не визначено, де родичі двох уродженців регіону, загиблих в авіакатастрофі, поховають їх останки. При катастрофі Airbus 321 загинули два уродженці Волгоградської області - Леонід Мнацаканов і командир екіпажу Валерій Немов.

Раніше керівник управління прес-служби апарату глави регіону Олександр Бондаренко повідомив, у випадку, якщо родичі вирішать поховати загиблих в області, організацію похорону і всю необхідну допомогу родичам, насамперед, медичну, можливо матеріальну, обласна влада візьмє на себе.

За попередніми даними регіонального главку МНС, Валерій Нємов буде похований в селищі Рудня, Леонід Мнацаканов - у місті Калач-на-Дону.
Нагадаємо, літак A321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, зазнав катастрофи 31 жовтня. На борту знаходилися 217 пасажирів і сім членів екіпажу, всі вони загинули.

Читайте також: За 4 хвилини до зникнення з радарів літака A321, пілоти не повідомляли про жодні неполадки - джерело