Політика
5 листопада 2015
У "Батьківщині" повідомляють, що Кужель отримала струс мозку
Фракція вимагає позбавлення Андрія Тетерука депутатського мандата.
news-image

Фракція "Батьківщина" на сторінці у мережі Facebook написала своє бачення подій, які сталися 5 листопада у Верховній Раді, повідомляє «Єдність».

"У четвер, 5 листопада, після засідання Верховної Ради, біля кабінету спікера депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові нашу колегу, депутата від «Батьківщини» Олександру Кужель", - йдеться у повідомленні.

Зокрема однопартійці постраждалої повідомляють, що Тетерук дозволив собі образливі слова на адресу "Батьківщини" та особисто Олександри Кужель. Зазначається, що це перший випадок у стінах Верховної Ради, коли чоловік підняв руку на жінку. У дописі наголошують, що Тетерук не може називатися українським офіцером. Причини агресивної поведінки вони вбачають у тому, що освіту нардеп від "Народного фронту" отримав у Москві. 

Ушкодження, за твердженням представників "Батьківщини", у Олександри Кужель досить важкі - жінка отримала струс мозку.

"Олександра Володимирівна отримала струс мозку і зараз нею опікуються лікарі. Ми бажаємо їй якнайшвидшого одужання і обіцяємо добитися покарання негідника", - йдеться у дописі.

У фракції Юлії Тимошенко зазначають, що вимагатимуть позбавлення Андрія Тетерука депутатського мандата. А поки відповідні дії не будуть вчинені - "Батьківщина" у повному складі не братиме участь у засіданнях Верховної Ради.