Політика
11 листопада 2015
Корчинський вважає, що тепер "Правий сектор" буде важче дресирувати
Екс-лідер УНА-УНСО позитивно оцінює розкол у патріотичній організації.
news-image

Український громадський і політичний діяч, екс-лідер УНА-УНСО Дмитро Корчинський висловив свою думку з приводу відставки Дмитра Яроша з посади провідника "Правого сектора". Свій коментар він надав УНН, повідомляє «Є!».

“Це нормальна ситуація, що всі українські патріотичні організації мають нескінченно ділитися. Так було з ОУН, так було потім з „Вартою Руху“, яка багато разів ділилася, УНА-УНСО розділилася на п’ять штук. Тобто, такий поділ це — нормальна ситуація", - зазначив Корчинський.

Зокрема він наголосив, що внутрішні конфлікти завжди лише заважали розвитку будь-якою організації, тому у даному випадку  "два „Правих сектори“ — це краще, ніж один", підкреслив Корчинський. Політик переконує, що не бачить нічого страшного у тому, що розкол в організації призведе до боротьби між новоутвореними патріотичними течіями. Головне, щоб вони дивилися щодо своєї політичної боротьби в одному напрямку, адже "чим більше організацій, тим краще, тим важче їх дресирувати", зазначив він. Висловив свою думку Корчинський й щодо персони провідника "Правого сектора" Дмитра Яроша.

“Все, що я про нього чув, оскільки сам з ним мало стикався, що хлопець він ніби непоганий”, — сказав Д.Корчинський.

Нагадаємо, що 11 листопада керівник "Правого сектору" Дмитро Ярош пішов у відставку.